Де на Вінниччині минулої доби виявляли найбільше нових випадків коронавірусу

Новини Вінниці / Де на Вінниччині минулої доби виявляли найбільше нових випадків коронавірусу

Минулої доби на Вінниччині зробили 1 544 тести на коронавірус. Позитивні результати отримали у 214 випадках (13,8%). Про це на засіданні оперативного штабу з протидії поширенню інфекції повідомив завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин.

Минулої доби на Вінниччині зробили 1 544 тести на коронавірус. Позитивні результати отримали у 214 випадках (13,8%). Про це на засіданні оперативного штабу з протидії поширенню інфекції повідомив завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин.

Найбільше нових випадків інфікування за добу підтверджено у Вінниці  - 67, Могилів-Подільському районі – 20, Вінницькому – 19. У Жмеринському районі виявлено 12 випадків захворювання, у Бершадському – 11, Калинівському – 10, Козятинськмоу – сім, Мурованокуриловецькому, Оратівському та Теплицькому – по шість, у Ладижині, також Немирівському, Погребищенському, Тиврівському, Тростянецькому та Піщанському районах – по чотири, Барському та Гайсинському – по три, Липовецькому та Ямпільському – по два, в Іллінецькому, Томашпільському та Тульчинському районах – по одному випадку.  

Загалом за час пандемії в лабораторіях області методом полімеразної ланцюгової реакції досліджено 436 315 зразків. Коронавірус було підтверджено у 67 821 людей (15,5%).  

Сергій Маламура

30 квітня, 2021