Де на Вінниччині минулої доби фіксували нові випадки COVID-19

Новини Вінниці / Де на Вінниччині минулої доби фіксували нові випадки COVID-19

Зі 141-го нового випадку коронавірусу, виявленого на Вінниччині минулої доби, 64 зафіксовано в обласному центрі. За даними Вінницької ОДА, По 11 нових випадків підтверджено у Жмеринському та Калинівському районах. Десять випадків хвороби виявлено у Козятинському районі.

Зі 141-го нового випадку коронавірусу, виявленого на Вінниччині минулої доби, 64 зафіксовано в обласному центрі. За даними Вінницької ОДА, по 11 нових випадків підтверджено у Жмеринському та Калинівському районах. Десять випадків хвороби виявлено у Козятинському районі.

У Тиврівському та Літинському районах зафіксовано по шість нових випадків COVID-19, у Липовецькому та Вінницькому районах - по п'ять випадків, у Бершадському та Немирівському районах - по чотири, в Іллінецькому та Хмільницькому - по три, у Гайсинському, Могилів-Подільському, Шаргородському районах та в місті Ладижині - по два випадки хвороби. Одного хворого на коронавірус виявили у Томашпільському районі.

Минулої доби в обласному лабораторному центрі було проведено 720 ПЛР-досліджень, а загалом з початку епідемії - 96 889. У результаті досліджень у 8 925 випадках виявлений коронавірус.

Сергій Маламура

23 жовтня, 2020