Де на Вінниччині минулої доби фіксували найбільше випадків коронавірусу

Новини Вінниці / Де на Вінниччині минулої доби фіксували найбільше випадків коронавірусу

На Вінниччині минулої доби було проведено 1 139 досліджень на коронавірус. Хворобу підтверджено у 196 випадках або 17,2%. Про це йдеться у повідомленні обласного лабораторного центру МОЗ України.

На Вінниччині минулої доби було проведено 1 139 досліджень на коронавірус. Хворобу підтверджено у 196 випадках або 17,2%. Про це йдеться у повідомленні обласного лабораторного центру МОЗ України.

Традиційно найбільше нових випадків недуги підтверджено у Вінниці – 36. А серед районів лідирує Бершадський – там виявлено 23 нових випадки COVID-19.

У Козятинському районі зафіксували 18 випадків інфікування, Хмільницькому – 11, Калинівському та Немирівському – по дев’ять, Жмеринському, Тиврівському, Могилів-Подільському, Тульчинському, Піщанському районах та в місті Ладижині – по вісім, у Погребищенському районі – сім, Літинському – шість, Тростянецькому та Теплицькому районах – по чотири, у Гайсинському, Барському, Томашпільському, Іллінецькому, Крижопільському та Чечельницькому – по три, Вінницькому – два, в Оратівському районі – один випадок.

Загалом станом на 1 травня в лабораторіях області проведено 437 454 ПЛР-досліджень на коронавірус, хворобу виявили у 68 025 випадках. У тому числі, захворіло 3 250 дітей.

Сергій Маламура

1 травня, 2021