ДБР повідомило про підозру експосадовцю Повітряних сил ЗСУ через завдання державі збитків державі на 1,5 млн гривень

Новини Вінниці / ДБР повідомило про підозру експосадовцю Повітряних сил ЗСУ через завдання державі збитків державі на 1,5 млн гривень

Працівники ДБР повідомили про підозру колишньому начальнику Управління капітального будівництва та ремонту Повітряних сил ЗСУ. Його службова недбалість завдала бюджету збитків на понад 1,5 млн гривень.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

«Ще до повномасштабного вторгнення росії його управління уклало договори із підрядником щодо ремонту їдальні однієї з військових частин Луцька. Вартість модернізації склала 12 млн гривень.

Не зважаючи на те, що приватна фірма не повністю виконала ремонтні роботи на понад 1,5 млн гривень, посадовець підписав документи щодо їх завершення», - йдеться у повідомленні.

Вирішується питання щодо накладення арешту на його майно для подальшого відшкодування державі завданих збитків.

Військовий підозрюється у недбалому ставленні до військової служби (ч. 3 ст. 425 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Процесуальне керівництво здійснює Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Новини Вінниці / ДБР повідомило про підозру експосадовцю Повітряних сил ЗСУ через завдання державі збитків державі на 1,5 млн гривеньНовини Вінниці / ДБР повідомило про підозру експосадовцю Повітряних сил ЗСУ через завдання державі збитків державі на 1,5 млн гривеньНовини Вінниці / ДБР повідомило про підозру експосадовцю Повітряних сил ЗСУ через завдання державі збитків державі на 1,5 млн гривень
Макс Мельник

19 травня, 2023