Данілов сказав, скільки українців «здобувають військовий досвід»

Новини Вінниці / Данілов сказав, скільки українців «здобувають військовий досвід»

Секретар СНБО Олексій Данілов повідомив, що на сьогодні бойовий та військовий досвід отримують близько мільйона громадян, а Україна прискореними темпами переозброюється за стандартами НАТО.

«Близько мільйона українців отримують бойовий та військовий досвід. «План Путіна» йде за графіком? Українська якість обов’язково переважить рашистську кількість», - написав Олексій Данілов у twitter

Секретар СНБО додав, що замість «демілатаризації», якої начебто прагнула Росія, з початку агресії в Україні йде зворотній процес – швидке переозброєння за стандартами НАТО.

Крім того, Збройні сили продовжують насичуватися західною зброєю та технологіями.

Нагадаємо, про «демілітарізацію» України казали у Москві від початку війни. Натомість, наприкінці червня генсек НАТО Єнс Столтенберг наголосив на тому, що союзники по Альянсу спроможні продовжувати постачати Україну зброєю стільки, скільки потрібно.

Якщо Данілов не помиляється, то Україна з 19 позиції у загальносвітовому рейтингу армій (за кількістю військових) перемістилась на 6 позицію. У росіян (5 місце) лише трохи більше солдатів. Однак майже вичерпано 900-тисячний резерв.