Чиновника Вінницької міськради можуть призначити першим заступником губернатора Харківщини

Новини Вінниці / Чиновника Вінницької міськради можуть призначити першим заступником губернатора Харківщини

Директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міськради Віталій Погосян може зайняти посаду першого заступника голови Харківської ОДА. Принаймні у «першій столиці» таке призначення розглядають як цілком ймовірне. Нажаль, посилаючись на зайнятість 38-річний вінницький чиновник не спростував і не підтвердив цю інформацію.

Директор департаменту економіки та інвестицій Вінницької міськради Віталій Погосян може зайняти посаду першого заступника голови Харківської ОДА. Принаймні там таке призначення розглядають як цілком ймовірне. На жаль, посилаючись на зайнятість 38-річний вінницький чиновник не спростував і не підтвердив цю інформацію.

Нагадаємо, що у В. Погосяна дві вищі освіти. Він закінчив Вінницький Національний техуніверситет і Вінницький торгово-економічний інститут КНТЕУ. Більшу частину кар’єри – з 2004-го по 2015 рік - працював у банківському секторі. Останні роки - заступником директора з корпоративного бізнесу відділення «Вінницька регіональна дирекція «ВТБ Банк». Такі біографічні дані наводяться на сайті Вінницької міськради. А 27 квітня 2015 року його призначено директором департаменту економіки та інвестицій міської ради.

На початку листопада Указом Президента України головою Харківської обласної державної адміністрації призначено Олексія Кучера. Проте «оточення» залишилося старим. Зокрема «у спадок» від попередньої губернаторки Юлії Світлічної «дісталися» заступники.

З власних джерел у Харківській ОДА NaПарижі стало відомо, що першого заступника губернатора Марка Беккера планують «замінити» вінничанином… В. Погосяном.

Ні помічники Віталія Валерійовича, ні він сам не підтвердили, ні спростували цю інформацію. В коментарі NaПарижі чиновник лише зазначив, що «дуже зайнятий» і не зміг навіть телефоном приділити 5 секунд.  

Олег Верлан

26 грудня, 2019