Чи знизять ціни на квитки в Інтерсіті? Відповідь Укрзалізниці

Новини Вінниці / Чи знизять ціни на квитки в Інтерсіті? Відповідь Укрзалізниці

В Україні неабиякої популярності набули швидкісні поїзди Інтерсіті+. Однак, головною проблемою з початку їх появи була висока, в порівнянні зі звичайними, ціна на квитки... За швидкість необхідно доплатити.

В Україні неабиякої популярності набули швидкісні поїзди Інтерсіті+. Однак, головною проблемою з початку їх появи була висока, в порівнянні зі звичайними поїздами, ціна на квитки. За швидкість необхідно доплачувати...

На сайті Укрзалізниці, було анонсовано зменшення вартості квитків на проїзд у вагонах першого класу Інтерсіті+ на 15% у внутрішньому сполученні від 1 листопада. Тобто, ціна на найпопулярніший в Україні другий клас, залишиться не змінною.  

У компанії обіцяють, що вартість проїзду змінюватиметься залежно від дати та від дня тижня, у який пасажир здійснює подорож. Зокрема, дешевше буде користуватися вагоном 1 класу швидкісного поїзда у вівторок, дорожче — у п’ятницю, оскільки діятимуть різні коефіцієнти індексації тарифів. Крім того, при купівлі квитків "туди й назад" діятиме знижка 10%.

Найбільше пасажири поїздів Інтерсіті+ зможуть заощадити на вартості проїзду у вагонах першого класу, якщо купуватимуть квитки за 30 діб до дати відправлення поїзда.

В Укрзалізниці очікують, що після дії 15%-ої знижки, вартість проїзду у вагонах першого класу Інтерсіті+ стане більш конкурентною, ніж у автотранспорті.

Ірина Заіковата

30 жовтня, 2020