Чи побудують на Вишенці новий автоцентр? Вінничан запрошують до обговорення

Новини Вінниці / Чи побудують на Вишенці новий автоцентр? Вінничан запрошують до обговорення

У Вінниці зовсім скоро має з’явитись новий автоцентр за адресою вулиця Келецька, 125 В. Усіх мешканців Вінниці запрошують взяти участь у громадських обговореннях щодо будівництва, яке триватиме протягом 1 місяця.

У Вінниці незабаром має з’явитись новий автоцентр за адресою вулиця Келецька, 125 В. Усіх мешканців Вінниці запрошують взяти участь у громадських обговореннях щодо будівництва, яке триватиме протягом 1 місяця.

Відомо, що замовником виготовлення містобудівного розрахунку з техніко-економічними показниками «Будівництво автоцентру за адресою вул.Келецька, 125 в м. Вінниця, кадастровий номер земельної ділянки 0510100000:02:102:0065, є громадянин Ільчук Юлія Борисівна. Розробником – ТОВ «ВІН-ГІД ІНЖИНІРИНГ».

Ознайомитись із проектом автоцентру можна тут.

Пропозиції та зауваження у міськраді просять надсилати до департаменту правової політики та якості за адресою. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59.

За цією ж адресою можна ознайомитись з матеріалами містобудівного розрахунку проекту.  Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування Вінницької міської ради, тел. 67-22-76.

Зазначимо, що наразі на цій ділянки є невелика зелена зона. Ця територія належить до Х мікрорайону Вишенки, який планують забудовувати. 

Ірина Заіковата

30 вересня, 2019