Чи готові вінницькі школи-інтернати до навчального року? (ФОТО)

Новини Вінниці / Чи готові вінницькі школи-інтернати до навчального року? (ФОТО)

У Вінницькому Департаменті освіти і науки зібрались директори шкіл та інтернатів, а також їх заступники та провели підсумки моніторингу стану підготовки шкіл-інтернатів до роботи в новому 2019-2020 н.р.

У департаменті освіти і науки Вінницької ОДА зібрали директорів шкіл та інтернатів, а також їх заступників, для підведення підсумків моніторингу стану підготовки шкіл-інтернатів до роботи в новому 2019-2020 навчальному році.

Як стало відомо з сайту Вінницької ОДА, 17 вересня на базі департаменту освіти і науки провели нараду для директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл-інтернатів обласного підпорядкування.

В.о. директора департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Володимир Буняк не лише оголосив підсумки, а й підняв на розгляд ряд організаційних питань, які безпосередньо відносяться до безпеки вихованців, стану матеріального забезпечення та інші.

Також, на засіданні обговорили результати проведеного моніторингового візиту представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у центральних областях до Буднянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Шаргородського району, а також питання отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики для шкіл-інтернатів, результатів оглядів харчоблоків та медпунктів шкіл-інтернатів обласного підпорядкування, дотримання норм охорони праці і пожежної безпеки.

Новини Вінниці / Чи готові вінницькі школи-інтернати до навчального року? (ФОТО)Новини Вінниці / Чи готові вінницькі школи-інтернати до навчального року? (ФОТО)Новини Вінниці / Чи готові вінницькі школи-інтернати до навчального року? (ФОТО)Новини Вінниці / Чи готові вінницькі школи-інтернати до навчального року? (ФОТО)Новини Вінниці / Чи готові вінницькі школи-інтернати до навчального року? (ФОТО)Новини Вінниці / Чи готові вінницькі школи-інтернати до навчального року? (ФОТО)Новини Вінниці / Чи готові вінницькі школи-інтернати до навчального року? (ФОТО)
Ірина Заіковата

18 вересня, 2019