Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив двері

Новини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив двері

Цієї суботи, 19 березня, Подільський зоопарк повернувся до звичайного режиму роботу – з відвідувачами. Протягом вихідних заклад відвідали не тільки вінничани, а й десятки сімей вимушених переселенців. Якщо зважити на те, що більшість з них залишили домівки через ворожі обстріли, то спілкування з тваринами стало найкращім лікуванням.

Взимку кількість мешканців зоопарку збільшилась. Народилось багато малечі. Тому нині споглядати за жителями цікаво як дорослим відвідувачам, так і дітям.

Приміром, у лютому народились малюки у родині диких кабанів. Чотирьох смугастиків вже можна побачити у відкритому вольєрі. Вони весь час біля своєї мами, ні на мить не полишають свою годувальницю під час сніданку та прогулянки. Доки мама їсть, малюки бігають навколо та вивчають навколишній світ. Втім, не всі новонароджені такі відважні. Двоє поросяток весь час ховаються під мамин бочок.

Породілля дуже обережна. Лише з’являються відвідувачі, пильно відстежує, чи бодай нічого не загрожує її діткам. До краю вольєру свій виводок не підводить. Постійно на сторожі і голова родини. Неподалік від нього кілька поросят з попереднього виводку. За своїми розмірами вони вже майже наздогнали дорослих.

Основний харч новонароджених наразі материнське молоко. Однак вони вже досліджують територію, на якій живуть, не лише на запах. Час від часу копирсають своїми маленькими п’ятачками у сухій траві та багнюці.

«На грудному вигодовуванні вони перебуватимуть протягом трьох місяців, - розповів директор Подільського зоопарку Євген Ткачик. – Щоб покращити моторику кишківника поросят, будемо підгодовувати іх підсмаженим ячменем».

«Хочете підтримати зоопарк, купуйте вхідний квиток та приходьте на екскурсії. Каса зоопарку працює з 9 до 18 години. Вартість квитків не змінилась.

Вхідний квиток для дорослого коштує 70 гривень, для дітей віком до трьох років - вхід безкоштовний, для дітей віком від 3 до 6 років - 10 гривень, для учнів/студентів - 30 гривень.

Підтримати Подільський зоопарк можна і придбавши вхідний квиток до зоопарку завчасно. Здійсніти онлайн-покупку можна завдяки локальному квитковому сервісу Афіша Вінниці - MoeMisto.ua вже зараз, а відвідати зоопарк в зручний для вас час», - нагадують у закладі.

Новини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив дверіНовини Вінниці / Чудовий релакс під час війни для дітей та батьків: Подільський зоопарк у Вінниці відчинив двері
Олеся Рудницька

21 березня, 2022