Чоловіку, який у центрі Немирова поранив ножем водія таксі, загрожує до семи років ув'язнення

Новини Вінниці / Чоловіку, який у центрі Немирова поранив ножем водія таксі, загрожує до семи років ув'язнення

Ця пригода трапилася у центрі Немирова напередодні минулих вихідних. Нагадаємо, неадекватний пасажир вдарив ножем водія таксі та розбив бокове скло авто. У поліції повідомили, що підозрюваного упіймали. Загрожує ж йому до 7 років ув'язнення. Сталося це так: тамтешній мешканець ніби хотів кудись поїхати на таксі, однак водій через певні причини йому відмовив. Це дуже не сподобалося цьому 33-річному чоловікові, тож він розбив скло автомобіля. Зрозуміло, 47-річний водій вискочив з машини. За мить згаданий подолянин дістав з кишені ніж й «полоснув» ним таксиста.

Ця пригода трапилася у центрі Немирова напередодні минулих вихідних. Нагадаємо, неадекватний пасажир вдарив ножем водія таксі та розбив бокове скло авто. У поліції повідомили, що підозрюваного упіймали. Загрожує ж йому до 7 років ув'язнення.

Сталося це так: тамтешній мешканець ніби хотів кудись поїхати на таксі, однак водій через певні причини йому відмовив. Це дуже не сподобалося цьому 33-річному чоловікові, тож він розбив скло автомобіля. Зрозуміло, 47-річний водій вискочив з машини. За мить згаданий подолянин дістав з кишені ніж й «полоснув» ним таксиста. З різаною раною обличчя того доставили у лікарню. А підозрюваного по гарячих слідах упіймали патрульні.

«Пояснити свій вчинок правопорушник не зміг. Поліція встановлює усі обставини вчинення злочину. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство)», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці поліція затримала двох чоловіків, які підозрюються у пограбуванні колядників.
 

Юрій Ярмощук

14 січня, 2019