Черговий доказ перетворення сучасної РФ на нацистську Німеччину: поцупили навіть шеврони для студенток

Новини Вінниці / Черговий доказ перетворення сучасної РФ на нацистську Німеччину: поцупили навіть шеврони для студенток

Студентки Московського художньо-промислового інституту красуються у формі з шевронами, які використовували офіцери нацистської Німеччини з певним досвідом. Приміром, у дивізії СС «Мертва голова»…

Історія повторюється. Навіть попри небажання світу визнавати очевидне, заплющувати очі не безповоротні процеси у зміні російського суспільства протягом останніх 10-15 років, спроб загравання з Кремлем через дешеві російські енергоресурси, вдосталь фактів, які підтверджують перетворення РФ на аналог Німеччини 1930-40-х.

Війна з Україною продемонструвала запозичення у нацистів літери «Z», яку ті використовували для плану модернізації флоту, спрямованого на захват Британії. Літеру «V» нацисти малювали на будинках окупованої Варшави, як символ перемоги над поляками. Тепер ці літери взято на «озброєння» ідеологами російського вторгнення.

Хоча у світі намагаються розрізнити російських військових та людей мирних професій, але марно. Символіка присутня у будь-якому куточку Росії. І з’явилась вона не з лютого 2022-го.

Приміром, форму студенток Московського художньо-промислового інституту багшато років прикрашають шеврони з літерою «V». Такі мали офіцери нацистської Німеччини з певним досвідом. Зокрема у дивізії СС «Мертва голова»…  

Так, деякі росіяни наполягають, що літера – на підтримку російського генерала Корнілова. Так і свастика з’явилась не у ХХ сторіччі. Тому краще викинути у смітник рожеві окуляри та сприймати реальність – Росія перетворилась на аналог Німеччини часів Гітлера до 2022 року.

Олег Верлан

7 серпня, 2022