Через засміченість вінничани цікавляться, як і коли прибирають міське кладовище поблизу Луки-Мелешківської

Новини Вінниці / Через засміченість вінничани цікавляться, як і коли прибирають міське кладовище поблизу Луки-Мелешківської

«Комбінат комунальних підприємств», на утриманні якого перебуває кладовище Лука Мелешківська проводить щоденне прибирання території кладовища

Вінничани, які відвідували центральне міське кладовище, що поблизу села Лука-Мелешківська, на позаминулі вихідні поскаржились на безлад та переповнені сміттєві баки.

«Cкошені бур‘яни, пластикові пляшки, серветки, маски та інший непотріб люди викидають біля сміттєвих баків. Вони - баки - заповнені вщен, тож викидати сміття фактично немає куди. Крім побутового до баків зносять вже і будівельне. Хотілося б знати, чи прибирають на кладовищі в міжсезоння, і наскільки регулярно», - зазначив Олег В.

NaПарижі звернувся із запитанням до КП «Комбінат комунальних підприємств», на утриманні якого перебуває кладовище. На підприємстві редакції пояснили, що сміттяє з кладовища вивозять «щоденно, крім вихідних та святкових днів».

Також комунальники розповіли, що «для вивезення сміття застосовуються сміттєвоз на базі автомобіля ГАЗ-53 та 2-3 трактори МТЗ-82 з причепами».

Щодо переповнення баків, то у КП пояснюють, що причина у живих...

«Відомо, що зазначене кладовище є найбільшим у Вінниці і відвідувачі практично щоденно протягом часу відкриття кладовища приводять свої родині поховання до ладу, особливо у вихідні дні.

Через цьогорічні погодні умови, що сприяють швидкому росту трав’яної рослинності, та бажанням відвідувачів її видалити, іноді утворюються місця значного накопичення зеленої маси. Культура відвідувачів також бажає кращого», - йдеться в відповіді.

Також в інформації підприємства зазначено, що все накопичене за вихідні сміття вивозиться в робочому порядку протягом 2-3 днів.

«Санітарний стан вінницьких міських кладовищ перебуває на постійному контролі керівництва КП «Комбінат комунальних підприємств». Дякуємо Вам за небайдужість», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що більшість вінничан приводять могили в порядок саме у вихідні дні, можливо цей фактор варто врахувати, можливо варто збільшити кількість сміттєвих баків.

 

Новини Вінниці / Через засміченість вінничани цікавляться, як і коли прибирають міське кладовище поблизу Луки-МелешківськоїНовини Вінниці / Через засміченість вінничани цікавляться, як і коли прибирають міське кладовище поблизу Луки-МелешківськоїНовини Вінниці / Через засміченість вінничани цікавляться, як і коли прибирають міське кладовище поблизу Луки-МелешківськоїНовини Вінниці / Через засміченість вінничани цікавляться, як і коли прибирають міське кладовище поблизу Луки-Мелешківської