Через викрадену стареньку автівку та магнітолу двоє хлопців ризикують опинитися за ґратами

Новини Вінниці / Через викрадену стареньку автівку та магнітолу двоє хлопців ризикують опинитися за ґратами

У Мурафській громаді на Вінниччині двоє хлопців викрали стареньку автівку місцевих жителів, але незабаром покинули її, прихопивши магнітолу. Зловмисників розшукали швидко. Розраховуючи на дохід у кілька сотень гривень від продажу техніки, вони ризикують потрапити до колонії на роки.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, про зникнення автівки 10 січня близько 15.30 розповів 49-річний житель села Пеньківка. Заявник повідомив, що транспортний засіб його дружина запаркувала у дворі біля будинку .

Протягом кількох годин поліцейські розшукали на одній з вулиць села автомобіль та встановили зловмисників, причетних до його викрадення. Ними виявились 18-річний мешканець Тиврівської територіальної громади та 17-річний місцевий житель.  

Також правоохоронці виявили, що правопорушники викрали магнітолу з цього ж транспортного засобу.

Розшуканий автомобіль поліцейські повернули власнику.

Наразі слідчі готують матеріали для оголошення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу. За такі правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

Макс Мельник

11 січня, 2022