Через телефонний дзвінок: у Вінниці чоловік залишив барсетку з грішми, якій миттєво «зробили ноги»

Новини Вінниці / Через телефонний дзвінок: у Вінниці чоловік залишив барсетку з грішми, якій миттєво «зробили ноги»

Можна сказати пощастило 45-річному вінничанину, який без догляду на кілька хвилин у торговому центрі залишив власну барсетку з документами та великою сумою грошей. Вона водночас «зникла». Проте, того, хто викрав сумку за кілька годин знайшли. Зловмисник не встиг витратити всі кошти…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, все сталось 9 січня. Містянин зазначив, що близько 11.00 у приміщенні торгового центру він втратив свою барсетку у якій знаходились документи та грошові кошти у сумі близько 122 000 гривень.

На місці події поліцейськими встановлено, що крадіжку скоїв 60-річний місцевий житель. Оперативники протягом кількох годин розшукали правопорушника за місцем проживання. Чоловік зізнався у вчиненому та добровільно віддав барсетку з грішми та документами.

Як з’ясувалось, потерпілий через терміновий телефонний дзвінок залишив свої речі без нагляду, а правопорушник скористався нагодою та викрав забуті речі. Речові докази частково вилучені.

За фактом крадіжки розслідується провадження, розпочате за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8-ми років.

Макс Мельник

10 січня, 2023