Через суперечку з чоловіком вінничанка зникла з дітьми. Майже дві доби її розшукувала поліція

Новини Вінниці / Через суперечку з чоловіком вінничанка зникла з дітьми. Майже дві доби її розшукувала поліція

Оперативники Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками ювенальної превенції нарешті відшукали 25-річну вінничанку, яка два дні тому зникла разом із маленькими дітьми. Як зясувалося, через конфлікт з чоловіком вона вирішила пожити з подруги, а повертатися додому не має наміру.

Оперативники Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками ювенальної превенції нарешті відшукали 25-річну вінничанку, яка  два дні тому зникла разом із маленькими дітьми. Як зясувалося, через конфлікт з чоловіком вона вирішила пожити з подруги, а повертатися додому не має наміру.

Нагадаємо, «історію». 10 березня до поліції з повідомленням про зникнення дружини та двох дітей звернувся 34-річний вінничанин. Чоловік розповів, що напередодні, близько 12.00, жінка разом із синами, 3-річним Євгеном та 5-річним Тимофієм, пішла з дому та до теперішнього часу не повернулась, на дзвінки не відповідає.

До розшуку зниклої жінки та її дітей задіяли весь особовий склад підрозділу. Орієнтування з їх прикметами розіслали всім пішим та мобільним нарядам поліції та надали в засоби масової інформації.

Поліцейські опитали родичів, друзів  зниклої жінки, встановили коло її спілкування. Завдяки цьому правоохоронці з’ясували, що вінничанка гостює в своєї подруги в Одеській області.

В подальшому правоохоронці розшукали зниклу матір з дітьми в одному з сіл Одеської області. Жінка розповіла вінницьким поліцейським, що залишила домівку через непорозуміння із чоловіком й додому повертатись не має наміру.

Макс Мельник

12 березня, 2021