Через сморід поскаржилися сусіди: вінничанка хронічно спалює старий одяг, банки з-під фарби та поліетилен на подвір’ї

Новини Вінниці / Через сморід поскаржилися сусіди: вінничанка хронічно спалює старий одяг, банки з-під фарби та поліетилен на подвір’ї

Немолода вінничанка переконана, що у своєму дворі може робити все, що заманеться. Приміром, облаштувати утилізацію шкідливих речовин, хоча її садиба розташована у щільній міській забудові.

Як зазначають у КП «Муніципальна варта», інспектори склали повторний протокол за адміністративне порушення на жительку Вінниці. Жінка спалювала сухостійний бур'ян та речі побутового вжитку по вул. Саксаганського. Відповідна скарга надійшла до підприємства від небайдужих містян, адже сморід стояв нестерпний.

«На місці ми виявили, що громадянка на території домоволодіння спалювала відходи та залишки сухої рослинності. В багаття вона викинула вживаний одяг та взуття, папір, використані поліпропіленові пакети, металеві трилітрові банки з-під фарби. За цим фактом склали протокол за ст. 152 КУпАП», - розповів інспектор «Муніципальної варти» Костянтин Омельяненко.

Під час бесіди з жінкою, виявилося, що раніше на неї вже складали аналогічні протоколи за адміністративне правопорушення. Проте казати про перевиховання чи зміни ставлення до оточуючих зарано.

Макс Мельник

16 лютого, 2022