Через сімейну сварку на вінничанина склали три протоколи

Новини Вінниці / Через сімейну сварку на вінничанина склали три протоколи

Сімейна сварка з погрозами застосувати силу призвела до того, що вінничанин «отримав» відразу три протоколи про адмінправопорушення. Звісно патрульні «запізнилися» на розборки у будинку на Старому місті, але поки вони з’ясовували ситуацію із жінкою, повернувся її п’яний співмешканець. За кілька хвилин чоловік примудрився «відзначитися».

Сімейна сварка з погрозами застосувати силу призвела до того, що вінничанин «отримав» відразу три протоколи про адмінправопорушення. Звісно, патрульні «запізнилися» на розборки у будинку на Старому місті, але поки вони з’ясовували ситуацію із жінкою, повернувся її п’яний співмешканець. За кілька хвилин чоловік примудрився «відзначитися».

Як зазначають в управлінні патрульній поліції Вінниччини, близько 1-ї години 19-го грудня на лінію 102 надійшов виклик з вулиці Дмитра Марковича. Жінка у біді. Через конфлікт чоловік їй погрожує. Коли патрульні відшукали заявницю, її співмешканець вже зник. Проте незабаром він повернувся. Попри сп’яніння чоловік керував автівкою.

Патрульні запропонували йому пройти перевірку на алкотестері «Драгер». Водій почав нецензурно висловлюватись, не реагував на зауваження працівників поліції та й загалом поводився агресивно. Через це правоохоронці змушені були застосувати спецзасоби.

У наркодиспансері з’ясувалося, що у людини в крові 0,73 проміле алкоголю при допустимій нормі 0,2 проміле.

Таким чином, з’ясування стосунків із жінкою стало вторинним. На чоловіка патрульні склали три протоколи: за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 173 (дрібне хуліганство) та за ст. 185 КУпАП (злісна непокора працівникам поліції).

Макс Мельник

19 грудня, 2019