Через ревнощі у Калинівці на Вінниччині чоловік облив спиртом і підпалив дружину

Новини Вінниці / Через ревнощі у Калинівці на Вінниччині чоловік облив спиртом і підпалив дружину

Жахлива сімейна драма сталася вночі 8 серпня у Калинівці Вінницької області. На ґрунті ревнощів 49-річний чоловік намагався спалити власну дружину. Жінку у вкрай важкому стані госпіталізовано.

Жахлива сімейна драма сталася вночі 8 серпня у Калинівці Вінницької області. На ґрунті ревнощів 49-річний чоловік намагався спалити власну дружину. Жінку у вкрай важкому стані госпіталізовано.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 01.30 до поліції надійшла інформація про те, що у приймальне відділення доставлено 48–річну калинівчанку з опіками 80% тіла.

Не гаючи часу, правоохоронці затримали 49–річного чоловіка потерпілої. Під час допиту слідчі з’ясували, що конфлікт спровокувало святкування дня народження дружини. Між подружжям через ревнощі виник конфлікт. Чоловік взяв зі столу пляшку спирту, облив дружину та підпалив. На момент вчинення злочину зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст. 15, ч.1 ст.115 ККУ (замах на умисне вбивство), що передбачає до 15 років ув’язнення.

Макс Мельник

8 серпня, 2020