Через порожню валізу з вінницького «Прозорого офісу» довелося евакуйовувати людей

Новини Вінниці / Через порожню валізу з вінницького «Прозорого офісу» довелося евакуйовувати людей

Сьогодні, 15 березня, у Вінниці в «Прозорому офісі», що по вулиці Замостянській працювали вибухотехніки, через те що хтось залишив у приміщенні підозрілу сумку. З приміщення евакуювали близько 120 людей - відвідувачів та працівників.

Сьогодні, 15 березня, у Вінниці в «Прозорому офісі», що по вулиці Замостянській, працювали вибухотехніки, через те, що хтось залишив у приміщенні підозрілу сумку. З будівлі евакуювали близько 120 людей - відвідувачів та працівників.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області, після повідомлення, яке надійшло на спецлінію 102, на місце події виїхали вибухотехніки, слідчі та служби оперативного реагування. Поліцейські евакуювали з адмінбудівлі близько 120 людей. Обстеживши валізу, з'ясували, що вона порожня і небезпечних предметів у ній не знайшли.

«Поки на місці події працювали оперативні служби, з’явився власник валізи. 57-річний чоловік, який приходив в «Прозорий офіс» у справах та забув її там. Інформація зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян», - повідомили у поліції.

Новини Вінниці / Через порожню валізу з вінницького «Прозорого офісу» довелося евакуйовувати людейНовини Вінниці / Через порожню валізу з вінницького «Прозорого офісу» довелося евакуйовувати людей
Саша Григоровська

15 березня, 2019