Через погодні умови на Вінниччині автівки вилітали у кювет: дві жінки потрапили у лікарню

Новини Вінниці / Через погодні умови на Вінниччині автівки вилітали у кювет: дві жінки потрапили у лікарню

Одразу к двох випадках вчора, 20 листопада, через ускладнення погодних умов водії вилітали з дороги, опинялись у кюветі, а пасажирки отримували травми. Дві жінки госпіталізовані.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, ДТП з потерпілими стались у Вінницькому та Могилів-Подільському районах. З травмами різного ступеня тяжкості до медичних закладів потрапили двоє потерпілих.

Аварія у Вінницькому районі сталась близько 9.30 на автодорозі Вінниця – Бар. За попередньою інформацією слідства, 44-річний вінничанин, водій автомобіля Peugeot поблизу с. Березина не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет. Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримала 39-річна пасажирка автівки, жителька м. Вінниця. Потерпілу госпіталізовано до лікарні.

Близько 5.30 на автодорозі Могилів-Подільський - Дунаївці 37-річний водій автомобіля Nissan, житель Яришівської територіальної громади не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. В результаті автопригоди 57-річна пасажирка автомобіля, місцева жителька із отриманими травмами доставлена до лікарні.

Автомобілі поміщені на арештмайданчики. Водії транспортних засобів освідувані, вони тверезі.

За фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Макс Мельник

21 листопада, 2022