Через пістолет у шафі житель Бершадського району Вінниччини може сім років провести за гратами

Новини Вінниці / Через пістолет у шафі  житель Бершадського району Вінниччини може сім років провести за гратами

В селі на Вінниччині у чоловіка провели санкціонований обшук, знайшли пістолет, набої та порох. Правопорушник може отримати тривалий термін.

У селі на Вінниччині у чоловіка провели санкціонований обшук, знайшли пістолет, набої та порох. Правопорушник може отримати тривалий термін.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«7 листопада слідчі Бершадського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 31-річного мешканця села Флорино виявили дві сотні набоїв різного калібру, три кілограми пороху та пістолет зі слідами переробки. Розпочато досудове розслідування», - йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Начальник місцевого відділку поліції Віктора Пірус повідомив, що правоохоронці отримали оперативну інформацію. Для її перевірки слідчі відкрили кримінальне провадження та отримали ухвалу суду на проведення обшуку.

У одній з кімнат будинку 31-річного чоловіка у шафі, поліцейські виявили заборонені речі, зокрема, пістолет, набої різних калібрів та велику кількість пороху.

Поліцією з’ясовується їх походження та мета зберігання.

Слідством розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

 

Новини Вінниці / Через пістолет у шафі  житель Бершадського району Вінниччини може сім років провести за гратамиНовини Вінниці / Через пістолет у шафі  житель Бершадського району Вінниччини може сім років провести за гратамиНовини Вінниці / Через пістолет у шафі  житель Бершадського району Вінниччини може сім років провести за гратами