Через петицію вінничанка збирає людей для прибирання території навколо «Росії»

Новини Вінниці / Через петицію вінничанка збирає людей для прибирання території навколо «Росії»

Вінничанка Анжеліка Машталер через петицію до міськради шукає однодумців, аби спільними зусиллями прибрати ділянку у центрі – навколо колишнього кінотеатру «Росія». Щоб довести засміченість зеленої зони поблизу комунального об’єкту, молода жінка додала світлину зі стихійним смітником.

Вінничанка Анжеліка Машталяр через петицію до міськради шукає однодумців, аби спільними зусиллями прибрати ділянку у центрі – навколо колишнього кінотеатру «Росія». Щоб довести засміченість зеленої зони поблизу комунального об’єкту, молода жінка додала світлину зі стихійним смітником.

Авторка петиції вказує, що є педагогом, але наразі у декретній відпустці, тому має час займатися бігом. Оскільки вона мешкає неподалік, то бігає навколо колишнього кінотеатру, де «ніхто ніколи не прибирає».    

«Хтось буде казати, що я все правильно роблю. А хтось буде говорити, що навіщо мені це все потрібно. Але мені не байдуже наше місто. Росте нове покоління дітей та молоді, які щодня проходять повз цю будівлю, і зростають у цій байдужості.

Я вже декілька разів прибирала. Але груди каміння та скла я не зможу прибрати самотужки. І навчити людей не ходити під будівлю у туалет я теж не зможу.
Тому прошу підтримати мою петицію. Давайте не будемо байдужими», - закликає вона швидше містян.

 

Макс Мельник

15 липня, 2020