Через петицію у Вінниці намагаються повернути маршрутку 17Б

Новини Вінниці / Через петицію у Вінниці намагаються повернути маршрутку 17Б

Вінничанка Олена Лескова 22 травня опублікувала петицію до міськради, в якій навела доводи щодо необхідності поновлення маршруту 17Б.

Зазначимо, цей маршрут існував до запровадження обмежень через епідемію коронавірусу. Тоді був визнаний нерентабельним. Маршрут пролягав вулицями Барське, Хмельницьке шосе, пр. Юності, А.Первозванного, Василенка, Зодчих, Кн.Коріатовичів, Староміський міст, Коновальця (Г.Успенського), Д.Нечая, Брацлавська, Лебединського, Шимка, Л. Лук’яненка, (Ватутіна). 

«Забезпечення перевезення міським транспортом по вулиці М.Шимка. На цій вулиці є новобудови і підприємства, які сплачують податки в бюджет міста, в його добробут. Користувались багато працівників маршрутом 17 Б, який був завжди заповнений. Тил повинен все одно працювати. По всьому місту транспорт ходить, тут чомусь його відмінили і він став неліквідний. А люди тут проживають, працюють і бажають звичайного міського комфорту. Потрібно надати і цій вулиці комфорт і включити цю вулицю в транспортну артерію міста», - зазначила авторка петиції.

Олеся Рудницька

22 травня, 2023