Через люті морози у Вінниці та Тиврові біля автовокзалів відкривають мобільні пункти обігріву

Новини Вінниці / Через люті морози у Вінниці та Тиврові біля автовокзалів  відкривають мобільні пункти обігріву

Через низьку температуру на вулиці у Вінниці та Тиврові рятувальники розгортають сьогодні мобільні пункти обігріву. Традиційно в обласному центрі він діє через дорогу від Центрального автовозкалу міста. Випити чаю та зігрітися у сильні морози можна і біля тиврівського автовокзалу.

Через низьку температуру на вулиці у Вінниці та Тиврові рятувальники розгортають сьогодні мобільні пункти обігріву. Традиційно в обласному центрі він діє через дорогу від Центрального автовозкалу міста. Випити чаю та зігрітися у сильні морози можна і біля тиврівського автовокзалу. Про це NaПарижі розповіли у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Крім того, на території Вінницької області розпочали працювати 176 стаціонарних пунктів обігріву. Переважно їх розгортають у лікувальних закладах, а також в будинках культури та автовокзалах. З повним переліком пунктів обігріву, які розгорнуті по області можна ознайомитись на офіційному сайті ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Директор Вінницького гідрометеорологічного центру Юрій Власов розповів що морозна погода протримається до 5 березня. За його словами, 26 та 27 лютого буде більш як 20° морозу. До кінця тижня не потеплішає, синоптики прогнозують 10°-16° морозу.