Через конфлікт на дорозі у центрі Вінниці мотоцикліст застосував зброю

Новини Вінниці / Через конфлікт на дорозі у центрі Вінниці мотоцикліст застосував зброю

Опівночі 5 травня біля Центрального мосту на парковці розгорнувся конфлікт між двома водіями. Один з них спробував його вирішити за допомогою травматичного пістолету та поранив «опонента».

Опівночі 5 травня біля Центрального мосту на парковці розгорнувся конфлікт між двома водіями. Один з них спробував його вирішити за допомогою травматичного пістолету та поранив «опонента».

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, за попередньою інформацією, між 44-річним мотоциклістом та 25-річним водієм автомобіля на вулиці Магістратській виник ситуативний конфлікт. З’ясування стосунків водії продовжили на найближчій парковці. Під час словесного конфлікту мотоцикліст здійснив понад десяток пострілів у бік супротивника з травматичного пістолету.

Очевидці інциденту викликали поліцію. Правоохоронці неподалік місця вчинення злочину затримали «стрілка». У нього вилучили травмат, на який у вінничанина є дозвіл.

25-річному потерпілому медики надали допомогу, загрози його життю немає.

«Стрілок» затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), що передбачає до 7 років ув’язнення.

Макс Мельник

6 травня, 2021