Через ДТП з двома вантажівками на Вінниччині один водій загинув, іншого госпіталізували

Новини Вінниці / Через ДТП з двома вантажівками на Вінниччині один водій загинув, іншого госпіталізували

Вдень 3 вересня на автодорозі М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине на території Вінниччини сталась ДТП. Зіткнулися вантажний автомобілі і бензовоз. У результаті аварії загинув один з водіїв.  

Вдень 3 вересня на автодорозі М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине на території Вінниччини сталась ДТП. Зіткнулися вантажний автомобіль і бензовоз. У результаті аварії загинув один з водіїв.  

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 15.00 у селі Нижча Кропивна.

За попередньою інформацією слідства, зіткнулись дві вантажівки Volvo, одна з яких перевозила пальне. Від удару одна з автівок з’їхала з проїзної частини дороги та перекинулась, внаслідок чого цистерна зазнала пошкоджень і витело пальне.

Загинув 50–річний водій, житель Чернівецької області. Інший кермувальник - 53–річний житель м. Кременчук з травмами госпіталізований до медичного закладу.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені причини та обставини аварії. 

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Макс Мельник

4 вересня, 2021