Через «дотичне зіткнення» Chevrolet перекинувся: у ДТП на Вінниччині травмувались двоє маленьких дітей

Новини Вінниці / Через «дотичне зіткнення» Chevrolet перекинувся: у ДТП на Вінниччині травмувались двоє маленьких дітей

Вчора, 7 лютого, на автодорозі М-30 поблизу села Дяківці сталась аварія за участю трьох автівок. Одна з них опинилась у кюветі, травмовано двох маленьких діток.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, зіткнення відбулось близько 13 години.

За попередньою інформацією, під час зміни смуги руху 35-річна водійка легковика Ford допустила дотичне зіткнення з попутним автомобілем Chevrolet, за кермом якого перебував 23-річний житель Тернопільщини. В подальшому Chevrolet вихав на зустрічну смугу руху, де машина зіткнулась із зустрічним автомобілем Toyota під керуванням 50-річного киянина.

Після зіткнення автомобіль Chevrolet з’їхав з проїжджої частини дороги в кювет та перекинувся.

В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали двоє малолітніх пасажирів автомобіля Chevrolet – 3-річний хлопчик та 4-річна дівчинка. Вони госпіталізовані до лікарні.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

8 лютого, 2023