Через дірявий дах багатоповерхівки у квартирі вінничан вода тече зі стелі та по стінах

Новини Вінниці / Через дірявий дах багатоповерхівки у квартирі вінничан вода тече зі стелі та по стінах

Зі стелі тече вода, шпалери відклеєні, а на стінах грибок. У дощову погоду та коли тане сніг вод у квартирі доводиться "ловити "у відра ти миски, щоб не було потопу у сусідів нижче. У таких умовах доводиться жити вінничанам, через дірявий дах у багатоповерхівці, за адресою Юності,83. Про це повідомляє телеканал "ВІНТЕРА".

Зі стелі тече вода, шпалери відклеєні, а на стінах "виріс" грибок. У дощову погоду та коли тане сніг вод у квартирі доводиться "ловити" у відра ти миски, щоб не було потопу у сусідів поверхів нижче. У таких умовах доводиться жити вінничанам, через дірявий дах у багатоповерхівці, за адресою Юності, 83. Про це повідомляє телеканал "ВІНТЕРА".

У ЖЕКу №7, який обслуговує будинок, обіцяють відремонтувати покрівлю, однак…коли потеплішає. Багатоповерхівка із дірявим дахом вже внесено у план.

"Саме зараз виконати роботи ми не можемо, потрібно щонайменше тиждень сухої погоди аби покрівля підсохла, щоб згодом знову не було проблем. Забезпечені матеріалами і робочою силою… чекаємо погоди", - зазначив головний інженер МКП "ЖЕК №7" Віктор Олійніченко.

Вінничани, у яких вже другий рік у квартирі потоп, не вірять ЖЕКу, однак дуже сподіваються, що колись їм ремонтують дах.

Саша Григоровська

16 березня, 2018