Через 4 роки у Вінниці відшукали нелюда, який переховувався від покарання

Новини Вінниці / Через 4 роки у Вінниці відшукали нелюда, який переховувався від покарання

У 2017-му 69-річного вінничанина було засуджено за розбійний напад. Йому призначили покарання - 9 років ув’язнення. Проте людина не опинилася за ґратами. Засудженому вдавалося «ухилятися» від затримання. Проте через 4 роки його знайшли… Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, у 2013 році зловмисник разом із подільником вчинили розбійний напад на помешкання жителя Козятина. Нападники увірвалися до будинку, зв’язали руки та нещадно катували господаря, використовуючи розжарену праску.

У 2017-му 69-річного вінничанина було засуджено за розбійний напад. Йому призначили покарання - 9 років ув’язнення. Проте людина не опинилася за ґратами. Засудженому вдавалося «ухилятися» від затримання. Проте через 4 роки його знайшли…
Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, у 2013 році зловмисник разом із подільником вчинили розбійний напад на помешкання жителя Козятина. Нападники увірвалися до будинку, зв’язали  руки та нещадно катували господаря, використовуючи розжарену праску.

Злочинцям вдалося заволодіти «скарбом», вони забрали 7500 грн, золоті вироби та мисливську рушницю, яка зберігалась в сейфі. Незабаром поліцейські встановили особу зловмисника, який  раніше притягувався до кримінальної відповідальності, та зібрали докази його причетності до зазначеного злочину.

На підставі зібраних слідством матеріалів суд визнав його винним та виніс зловмиснику покарання у вигляді  9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Однак, притягти до відповідальності зловмисника не було змоги, оскільки з 2017 року він переховувався,   
змінював місця проживання.

 В результаті розшукових заходів 14 січня засудженого затримали поліцейські в одній з вінницьких багатоповерхівок, де він тимчасово мешкав.