Частину Вороновиці на добу залишать без газу

Новини Вінниці / Частину Вороновиці на добу залишать без газу

В ПрАТ «Вінницягаз» заявляють про припинення постачання блакитного палива 5-6 листопада на трьох вулицях Вінниці та в смт Вороновиця.

В ПрАТ «Вінницягаз» заявляють про припинення постачання блакитного палива 5-6 листопада на трьох вулицях смт Вороновиці.

За інформацією компанії, у зв’язку з аварійними роботами на газопроводі 5 листопада 2020 року з 09.00 буде тимчасово припинене газопостачання споживачів вулиць Тімірязєва, Маяковського та Немирівській у селищі Вороновиця.

«Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Газопостачання буде відновлене після завершення ремонтних робіт - орієнтовно 6 листопада», - зазначають у «Вінницягазі».

В компанії вказують про прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.

З метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитись лише за наявності мешканців в своїх будинках.

Олеся Рудницька

3 листопада, 2020