Бив обухом сокири по голові: суд виніс вирок вінничанину, який до смерті побив "товариша по чарці"

Новини Вінниці / Бив обухом сокири по голові: суд виніс вирок вінничанину, який до смерті побив "товариша по чарці"

Вінницький міський суд призначив покарання раніше судимому за майнові злочини вінничанину, який у березні минулого року наніс смертельні тілесні ушкодження своєму знайомому. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Вінницький міський суд призначив покарання раніше судимому за майнові злочини вінничанину, який у березні минулого року наніс смертельні тілесні ушкодження своєму знайомому. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

У поліції нагадують, що конфлікт між чоловіками виник під час розпиття алкогольних напоїв. 39-річного вінничанина госпіталізували до лікарні з численними тілесними ушкодженнями. Підозрюваного поліцейські затримали одразу ж. Ним виявився 40-річний житель обласного центру.

А потерпілий через десять днів від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні.

За даними правоохоронців, чоловіки розпивали спиртне у підвалі багатоповерхівки. Там вони посварилися, а потім побилися.

"У ході бійки зловмисник наніс потерпілому кілька ударів обухом сокири по голові та тілу, і втік. Слідством були зібрані усі необхідні докази вини затриманого. Під час судового засідання підсудний свою провину визнав.Вінницький міський суд на підставі зібраних слідством доказів визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), та призначив йому покарання у вигляді 9 років позбавлення волі", - повідомляють у поліції.

Сергій Маламура

24 червня, 2020