Бульдозер поперек дороги: робочу групу депутатів Вінницької облради та екологів не пустили на підприємство МХП, до якого «були питання»

Новини Вінниці / Бульдозер поперек дороги: робочу групу депутатів Вінницької облради та екологів не пустили на підприємство МХП, до якого «були питання»

Сьогодні, 24 жовтня, представники робочої групи Вінницької облради - депутати різних фракцій і фахівці - відвідали Ладижинську та Тростянецьку громади, щоб вивчити актуальні питання екології. Обранців обурило ставлення – їх не пустили на територію одного з підприємств, до якого якраз і були питання.

«Будівництво відстійників у Тростянчику та масова загибель червонокнижної риби. Люди попросили розібратись і робоча група обласної ради виїхала сьогодні на місце подій для збору фактів, які допоможуть в усьому розібратись та допомогти мешканцям захистити справедливість. Прикро, що на один з об’єктів МХП, на яке звертають нашу увагу люди, нас не пустили, та загалом ми зібрали достатню кількість фактів, аби згодом вони стали частиною фахової експертизи», - зазначив очільник групи Сергій Кривешко.

Депутат облради Михайло Паньків поскаржився на бульдозер, який перегородив дорогу, 

Він зауважив, що, окрім депутатів, приїхали фахівці, щоб «зʼясувати обставини екологічної катастрофи».

«Але підприємство вирішило «погратися в дитсадок» та перегородити допуск на обʼєкт бульдозером», - пояснив він.

Макс Мельник

24 жовтня, 2023