Буде дуже яскраво! FIЇNKA 28 квітня здивує Вінницю гуцульським драйвом

Новини Вінниці / Буде дуже яскраво! FIЇNKA 28 квітня здивує Вінницю гуцульським драйвом

Шалений гуцульський драйв, колоритний діалект, запальні танці і стильні сучасні хіти, у яких є все: традиції, реп-мотиви, потужний вокал і всепоглинаючий український запал — везе у Вінницю яскрава FIЇNKA!

28 квітня о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc» готуйтеся до справжнього карпатського відриву, багатьох сюрпризів і відкриття якісної музики!

FIЇNKA скорила серця мільйонів українців та єврофанів, давши драйву на крайньому Нацвідборі «Євробачення», де вразила всіх піснею «Довбуш», а тепер презентує Вінниці все розмаїття своєї неординарної творчості!

— У Вінниці великий сольний концерт яскравої Фіїнки пройде вперше і гарантуємо: стане відкриттям для всіх! Буде дуууже яскраво! — зазначають співорганізатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — А частина коштів з кожного квитка буде передана на підтримку Збройних сил України.

Неординарна співачка, акторка, фіналістка Нацвідбору «Євробачення», авторка одного з найвеселіших українських YouTube-каналів «Ліжник TV», щира українка і знавчиня автентичного гуцульського діалекту — все це про FIЇNKУ.

Пісні і стиль співачки часто порівнюють із Kalush, Alina Pash і Русланою. А сама FIЇNKA каже так:

— Руслана — це поп-музика, яка 20 років тому була. Alina Pash — це Закарпаття, це містика, якась своя двіжуха, своя історія. Kalush — без діалекту. А FIЇNKA — це Гуцульщина, гумор, філософія життя, Прикарпаття, діалект — і такого досі не було!

Всі міста, де вже відгримів її шалений тур «Гуцулія рулить», це підтверджують!

Драйв, який вирує на її концертах — шалений, а емоції у всіх глядачів найсильніші!

— Про мою музику можна сказати, що це етно, але я хочу казати, що це автентика. У ній дуже багато різних гуцульських мотивів поєднуються, утворюючи дещо нове. Але добре чутно, що це саме гуцульські інструменти та гуцульська музика, — зазначає FIЇNKA.

Власне, задля того, щоб весь світ почув про гуцулів і більше не було запитання: «А якою мовою вона розмовляє?» — FIЇNKA й пішла на Нацвідбір «Євробачення-2023», де у фіналі завоювала 4 місце.

— Нехай Європа почує, як ще може звучати Україна. Щоб всі розуміли, що це прекрасний унікальний говір української мови, яким розмовляв наш герой Довбуш, яким писав Стефаник, який звучить у легендарному фільмі «Тіні забутих предків». За цим говором стоїть величезний пласт культури. Я хочу, щоб люди почали цікавитись Гуцульщиною. Хочу стати прикладом, що треба направду цінувати і шанувати своє. От тоді й буде наша перемога. На всіх фронтах! — переконана співачка.

Основна ціль туру FIЇNKA «Гуцулія рулить» — показати різноманіття української культури, спонукати кожного українця до використання свого, рідного, адже тільки тоді, коли ми пам'ятаємо історію, ми можемо формувати майбутнє. 

— Наша сила в тому, що ми єдині! У рамках туру з кожного квитка донатимо для наших захисників, адже вони бережуть найцінніше — життя кожного українця, а моя творчість має на меті ментальне оздоровлення. Продовжувати творити і транслювати силу українського народу, — каже FIЇNKA. — «Плакали, сміялись. Тілько не здавались!» — це про всіх нас!

Вінничани і всі гості міста, не пропустіть 28 квітня о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc» концерт яскравої FIЇNKА!

Буде багато крутих сучасних пісень, танців, мегадрайвова атмосфера і ваші найяскравіші враження!

Квитки на концерт собі, коханим і друзям купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

7 квітня, 2023