Борзов показав результати обстрілу Вінниці

Новини Вінниці / Борзов показав результати обстрілу Вінниці

Ефірне мовлення у Вінниці та області тимчасово не працює. Це наслідок сьогоднішнього обстрілу телевежі Концерну РРТ (входить до сфери управління Держспецзв'язку) у Вінниці.

Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов опублікував у Facebook фото з результатами обстрілу міста.

За його словами, ремонті роботи тривають. Тому мешканці Вінниці та навколишніх територіальних громад наразі отримати доступ до українського мовлення безкоштовно можна кількома способами:

На супутнику. Українські телеканали розкодовані на супутнику. Це означає, що доступ до мовлення безкоштовний. Щоб переглядати телебачення, потрібен супутниковий ресивер та супутникова антена.

На Youtube. Більшість українських каналів мають власні канали на Youtube. Якщо у вас є швидкий інтернет, знайдіть у мобільному додатку або на вебсторінці на Youtube бажаний канал. Якщо швидкість інтернету невисока, оберіть в налаштуваннях відео нижчу роздільну здатність (три крапки у верхній частині відео - якість - 360р або 480р - цього буде достатньо).

На ОТТ-сервісах. На платформах YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, Oll tv доступ до українського телебачення тепер теж безкоштовний. Знайдіть бажаний канал у застосунку або на вебсторінці улюбленої платформи.

У Дії в розділі Послуги. Для цього потрібно оновити застосунок.

Крім того, слухайте українське радіомовлення через інтернет-радіо: radioplayer.ua та в застосунку Дія.

Нині триває Національний телемарафон #UAразом: провідні національні телеканали UA:Перший, Рада, 1+1, Україна, ICTV, СТБ, Інтер, Україна24, ТРК Київ об’єднались задля того, щоб оперативно надавати глядачеві перевірену інформацію щодо війни в Україні.

Раніше у Держспецзв’язку пояснили, якою є альтернатива ефірному мовленню.

Макс Мельник

16 березня, 2022