Борзов анонсував виділення коштів на добудову дитячого садка у Вінниці

Новини Вінниці / Борзов анонсував виділення коштів на добудову дитячого садка у Вінниці

За підсумками засідання обласної комісії Державного фонду регіонального розвитку, 3 млн грн. направлять на продовження реконструкції з добудовою дитячого садочка у місті Вінниці по вул. Зєрова. Завершення робіт заплановано на 2021 рік.

За підсумками засідання обласної комісії Державного фонду регіонального розвитку, 3 млн грн. направлять на продовження реконструкції з добудовою дитячого садочка у місті Вінниці по вул. Зєрова. Завершення робіт заплановано на 2021 рік. Про це у Facebook повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Також, за його словами, за перерозподілом коштів 1,125 млн грн «дадуть» на реконструкцію терапевтичного корпусу Подільського онкоцентру, де планується зробити надбудову поверху, облаштувати нову покрівлю та встановити вікна.

«Другим питанням був розгляд вінницьких об’єктів, які планують реалізовувати за кошти ДФРР у 2021 році. Вніс зауваження щодо включення поданих проектів. Зокрема, запропонував створити сучасний медичний парк на базі обласної інфекційної лікарні в Медмістечку.

Нова лікарня має стати центром інноваційних технологій. Потрібно заохочувати молодих і талановитих спеціалістів працювати на розвиток медицини Вінниччини. Найголовніше - це дасть можливість зберегти людські життя в умовах боротьби з пандемією», - зазначив губернатор.

Нагадаємо, про передумови створення обласної інфекційної лікарні на базі СНІД-центру в інтерв’ю NaПарижі розповіла директор департаменту охорони здоров’я ОДА Ольга Задорожна.

Олеся Рудницька

17 листопада, 2020