Близько пів сотні вінничан вийшли на акцію протесту проти дистанційного навчання

Новини Вінниці / Близько пів сотні вінничан вийшли на акцію протесту проти дистанційного навчання

Близько пів сотні вінничан вийшли сьогодні, 17 січня, на площу перед міською радою, аби заявити, що вони проти навчання школярів в онлайн-режимі. "Ми за живу школу", - значилось на плакатах учасників акції. Як повідомляє Суспільне, на майдан Незалежності вийшли вінничани, чиї діти та внуки нині навчаються дистанційно.

Близько пів сотні вінничан вийшли сьогодні, 17 січня, на площу перед міською радою, аби заявити, що вони проти навчання школярів в онлайн-режимі. "Ми за живу школу", - значилось на плакатах учасників акції. Як повідомляє Суспільне, на майдан Незалежності вийшли вінничани, чиї діти та внуки нині  навчаються дистанційно.

"У мене робота з 9:00 до 18:00, вдома з дитиною залишається бабуся, їй важко опанувати комп'ютер та допомогти дитині. Тому найкраще рішення - це жива школа", - розповідає учасниця акції Людмила Романчук.

Учасники мітингу кажуть, що вийшли у вихідний, оскільки по буднях працюють. Звернення до міськради також не передавали. Сподіваються, що почують їх і "без папірця".