Близько двох кілограм конопель вилучили у юнака з Вінниччини (ФОТО)

Новини Вінниці / Близько двох кілограм конопель вилучили у юнака з Вінниччини (ФОТО)

На Вінниччині поліцейські вилучили майже два кілограми канабісу з домоволодіння мешканця  села Антонівка. Чоловік запевняє, що зберігав  наркотичні рослини лише для особистого користування.  

На Вінниччині поліцейські вилучили майже два кілограми канабісу у юнака з села Антонівка, що в Томашпільському районі. Селяник запевняє, що зберігав  наркотичні рослини для особистого користування.  

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 16 серпня надійшла  інформація, що раніше судимий 25 - річний житель села Антонівка у своєму будинку зберігає наркотичні речовини.

Провівши огляд помешкання правопорушника, поліцейські інформацію підтвердили. У кімнатах будинку зловмисника зберігалось близько двох кілограмів висушених рослин конопель. За словами юнака, нарковмісні рослини він зберігав виключно для власних потреб.

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловіку, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує до 3 років позбавлення волі. 

Новини Вінниці / Близько двох кілограм конопель вилучили у юнака з Вінниччини (ФОТО)Новини Вінниці / Близько двох кілограм конопель вилучили у юнака з Вінниччини (ФОТО)