Близько 100 тисяч гривень “навару” за місяць отримав наркоторговець з Вінниці

Новини Вінниці / Близько 100 тисяч гривень “навару” за місяць отримав наркоторговець з Вінниці

У Вінниці затримали 24-річного підозрюваного у збуті наркотичних та психотропних речовин на території регіону. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, 16 лютого у Вінниці на вулиці Костянтина Василенка оперативники затримали зловмисника з 76 згортками з метамфетаміном, амфетаміном та  PVP – сіллю під час відпрацювання території обслуговування. 

Поліцейські встановили, що чоловік родом з Луганщини. Півроку тому він переїхав до Вінниці, і наразі проживає на орендованій квартирі. Продажем наркотиків  займається останніх 4 місяці.

Підозрюваний показав оперативникам ще чотири місця, де він встиг облаштувати закладки з наркотиками.

В ході проведення невідкладного обшуку за місцем проживання хлопця слідчі вилучили ще 53 згортки з PVP – сіллю, метамфетаміном, амфетаміном, ваги,   мобільні телефони та чорнові записи з кількістю зроблених закладок.

Заборонені наркотичні засоби підозрюваний розповсюджував за допомогою мобільного додатку Telegram у чат-ботах, де  вказував клієнтам місця із закладками.

Вилучені речовини направлені на експертизу.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі клопотатимуть у суді про обрання йому на час розслідуванню запобіжного заходу  – тримання під вартою.

Новини Вінниці / Близько 100 тисяч гривень “навару” за місяць отримав наркоторговець з ВінниціНовини Вінниці / Близько 100 тисяч гривень “навару” за місяць отримав наркоторговець з ВінниціНовини Вінниці / Близько 100 тисяч гривень “навару” за місяць отримав наркоторговець з Вінниці
Макс Мельник

17 лютого, 2022