Благодійний марафон «Вінничани для ЗСУ» зібрав 2 мільйони гривень та передав 100 дронів на фронт

Новини Вінниці / Благодійний марафон «Вінничани для ЗСУ» зібрав 2 мільйони гривень та передав 100 дронів на фронт

У рамках чергового етапу Благодійного Марафону «Вінничани – для ЗСУ», організованого Громадським об’єднанням «Ми – Вінничани», було зібрано понад 2 мільйони 200 тисяч гривень. Ці кошти були залучені завдяки підтримці партнерів, особистих внесків, пожертвувань від представників бізнесу та донорів.

Зазначені фінансові ресурси були спрямовані на придбання та передачу на фронт 100 дронів FPV для підтримки військових частин. Цей крок став важливим внеском у покращення умов та забезпечення безпеки українських військових у зоні бойових дій.

Урочисту церемонію вручення сертифікатів на дрони відбулася в місті Вінниці, до якої приїхали представники бойових підрозділів, серед яких були учасники підрозділу «Вовки Да Вінчі», штурмової бригади Нацгвардії «Червона Калина», 41 та 95 бригад, 120 бригади територіальної оборони, військові частини Сил спецоперацій та спецпідрозділу СБУ.

Учасниками благодійного заходу були також майор ЗСУ, колишній журналіст і політексперт Тарас Березовець, а також Надзвичайний і Повноважний Посол України Валерій Чалий.

Значна підтримка заходу надана також народним депутатом VIII скликання Сергієм Кудлаєнко.

 

 

Новини Вінниці / Благодійний марафон «Вінничани для ЗСУ» зібрав 2 мільйони гривень та передав 100 дронів на фронтНовини Вінниці / Благодійний марафон «Вінничани для ЗСУ» зібрав 2 мільйони гривень та передав 100 дронів на фронтНовини Вінниці / Благодійний марафон «Вінничани для ЗСУ» зібрав 2 мільйони гривень та передав 100 дронів на фронтНовини Вінниці / Благодійний марафон «Вінничани для ЗСУ» зібрав 2 мільйони гривень та передав 100 дронів на фронт