Благодійний фонд «МХП - Громаді» оголошує Всеукраїнський конкурс мікрогрантів «Час діяти, Україно»

Новини Вінниці / Благодійний фонд «МХП - Громаді» оголошує Всеукраїнський конкурс мікрогрантів «Час діяти, Україно»

Ключова місія проєкту — підтримка соціальних ініціатив розвитку громад на територіях присутності агрохолдингу МХП, зокрема на Вінниччині.

Ключова місія проєкту — підтримка соціальних ініціатив розвитку громад на територіях присутності агрохолдингу МХП, зокрема на Вінниччині.

До участі в конкурсі запрошуються неурядові громадські організації, органи місцевого самоврядування, комунальні та освітні заклади, благодійні фонди, ініціативні групи громадян тощо.

Для підтримки учасників фонд організовує навчання у провідних тренерів, які перетворять ваш задум на проєкт, поділяться секретами написання якісної заявки, шляхами пошуку фінансування, залучення донорів та інше.

По завершенню конкурсу 60 переможців отримають гранти на 50 тис. грн кожен.

Конкурс реалізується вже у восьме, проте цього разу він доріс до національного масштабу. Тепер наш проєкт охопить всі 15 регіонів присутності БФ.

Якщо ви ідейний активіст, а також прагнете покращити своє життя та громади - тоді швидше реєструйтеся для участі в конкурсі та надсилайте нам ваші інноваційні проєкти. https://forms.gle/fs93g75KzsxuSeQFA.

Всі подробиці конкурсу можете знайти на офіційному сайті МХП (https://tinyurl.com/yxhffs5x).

admin

24 липня, 2020