Благодійні фонди продовжують евакуацію українців до країн Євросоюзу

Новини Вінниці / Благодійні фонди продовжують евакуацію українців до країн Євросоюзу

Втретє благодійний фонд PIN-UP Foundation організовує транспортацію українців, які залишилися без дому внаслідок військових дій. 28 людей вдалося розмістити у пансіонаті німецького міста Занкт-Блазін.

Першочергову увагу було приділено найбільш уразливим групам – жінкам з дітьми та інвалідам. Раніше благодійна організація забезпечила евакуацію 28 осіб до Нідерландів та 36 – до Німеччини. Діяльність фонду регулюється еко-системою PIN-UP Group, чиї сервіси очолюють популярні списки казино та букмекерів не тільки в Україні, а й у Латвії, Азербайджані та інших країнах.

Окрім транспортації українців, фонд постійно надає гуманітарну допомогу. Після підриву Каховської гідроелектростанції PIN-UP Foundation забезпечив жителів Херсона продуктовими та гігієнічними наборами. Крім того, фонд передав інші важливі в екстремальних умовах речі – рятувальні жилети, ліхтарики, подушки. Гуманітарну допомогу отримували й інші області, зокрема Донецька, Миколаївська та Запорізька. Забезпечення постраждалих від військових дій громадян їжею, медикаментами та побутовою хімією стало природною практикою для багатьох благодійних фондів.

Директор PIN-UP Foundation Марина Ільїна переконана, що в поточних умовах надання допомоги необхідне. Важливо стояти поруч із громадянами країни та підтримувати їх, щоб забезпечити безпеку України та нації.

admin

20 червня, 2023