Бізнесмен Гуменний прояснив, чому вважає Гройсмана найкращим прем’єром

Новини Вінниці / Бізнесмен Гуменний прояснив, чому вважає Гройсмана найкращим прем’єром

Уродженець Вінниці, президент UBC Group Ігор Гуменний вважає найкращім прем’єром за часи існування України Володимира Гройсмана. Використавши рейтинг видання «Новое время», бізнесмен лише поміняв першу і другу позицію експертів на підставі власних бачень, які жодним чином не пов’язані з тим, що обидва - вінничани.

Уродженець Вінниці, президент UBC Group Ігор Гуменний вважає найкращим прем’єром за часи незалежності України Володимира Гройсмана. Використавши рейтинг видання «Новое время», бізнесмен лише поміняв першу і другу позицію експертів на підставі власних бачень, які жодним чином не пов’язані з тим, що обидва - вінничани.

«Новое время» лідером рейтингу визнало Віктора Ющенка, Володимира Гройсмана – другим, а Арсенія Яценюка – третім.

«Структурний реформатор, ідеолог і виконавець однієї з найпрогресивніших і успішних українських реформ - децентралізації. Прогнозована, збалансована економічна політика. Економіка постійно росла. Все було стабільно. Вперше в історії України автоматично повертали ПДВ», - навів аргументи щодо В.Грйсмана у дописі Ігор Гуменний.

UBC Group – торгово-промисловий холдинг, який займає лідируючі позиції на світовому ринку холодильної техніки. Компанія поставляє продукці у 120 країн світу. Серед її клієнтів є такі відомі торгові марки, як Coca-Cola, Pepsi, Carlsberg, Heineken, ABInBev, SABMiller, MolsonCoors, Nestle. Підрозділ холдинга «UBC Сool» – включають у себе завод у Харківській області і завод «UBC Green Сool» у Вінниці.

Олеся Рудницька

24 червня, 2020