Більше тисячі робіт вже надійшло на Всеукраїнський марафон «Все буде Україна», ініційований у Вінниці

Новини Вінниці / Більше тисячі робіт вже надійшло на Всеукраїнський марафон «Все буде Україна», ініційований у Вінниці

У Вінниці проводять Всеукраїнський патріотично-творчий марафон «Все буде Україна». За 15 днів марафону учасники надіслали більше 1000 робіт. Це відео з театральними виставами, авторськими піснями та віршами, танцями, фото картин, різних виробів, аплікацій. Усі роботи публікуються на Facebook-сторінці Вінницької міської централізованої бібліотечної системи за хештегом #Марафон_ВСЕ_БУДЕ_УКРАЇНА!

«Кількість талановитих дітей та дорослих просто вражає. Роботи надсилають зі всієї України, а також з-за кордону. Приємно, що учасники бачать свою опубліковану творчість, об’єднуються, коментують інших, знайомляться та надихають один одного», - повідомляє в.о. директора закладу культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система» Тетяна Верещак.

Ініціатор марафону – працівниця ВМ ЦБС Людмила Левицька. Організатори марафону: ГО «Культурний Всесвіт», БФ «Відкрита книга» та заклад культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система». За підтримки департаменту культури Вінницької МТГ.

«Сьогодні народжується нове покоління талантів. Учасники виражають свої емоції та бажання перемоги через творчість і це надихає та підтримує моральний дух Українців», - говорить директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Довідка:

Роботи та відео записи приймають до 30 квітня на Viber та Telegram за номерами: 0938050238 (Людмила), 0730502350 (Ярослава), 0685466010 (Катерина).

Або на електронну адресу: [email protected]

Потрібно вказати ім’я, прізвище, вік учасника та місто або країну, звідки надіслана робота, назву роботи та електронну адресу для відправлення диплома учасника творчого марафону.

Олеся Рудницька

20 квітня, 2022