Більше п‘яти тисяч мешканців Вінниччини пройшли чи проходять випробування ізоляцією

Новини Вінниці / Більше п‘яти тисяч мешканців Вінниччини пройшли чи проходять випробування ізоляцією

На Вінниччині із самоізоляції «зняли» майже чотири тисячі осіб, біля півтори тисячі осіб ще залишається під «домашнім арештом». Сьогодні ще кілька десятків мешканців Вінницької області потрапили у самоізоляцію.

На Вінниччині із самоізоляції «зняли» майже чотири тисячі осіб. Біля півтори тисячі осіб ще залишається під «домашнім арештом». Сьогодні ще кілька десятків мешканців Вінницької області потрапили у самоізоляцію.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Загалом картина виглядає наступним чином: станом на ранок 15 травня на самоізоляції перебуває 1 тис. 409 осіб, за добу на облік поставлено 41 особу. З обліку знято 3 тис. 929 осіб, термін перебування яких на самоізоляції завершився та інфекційне захворювання не проявилось. З-за кордону на територію Вінницької області прибули 3 тис. 617 осіб, за добу на облік поставлено 22 особи.

Для вжиття заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу та посиленню публічної безпеки і порядку на території Вінницької області функціонує 11 санітарних КПП; працює мобільних патрулів в м. Вінниці – 34, по області –150; піших патрулів у м. Вінниці – 25, по області – 63.

На КПП та у патрулі протягом доби задіяно: поліцейських – 558; лікарів – 11; НГУ – 38; ДСНС – 23; муніципальної варти – 12.

Крім того, 190 патрулів (з яких 127 – автопатрулі та 63 піших) в кількості 384 поліцейських наближені до 159 об’єктів відпочинку.

 

Марина Карабай

15 травня, 2020