Біля Винниці іномарка збила людину. За кермом знаходився депутат облради Крисько

Новини Вінниці / Біля Винниці іномарка збила людину. За кермом знаходився депутат облради Крисько

На трасі Житомир – Могилів-Подільський біля села Медвеже Вушко Вінницького району ввечері 2 листопада автомобіль Toyota Corolla збив пішохода, який рухався в попутному із згаданою іномаркою напрямку. Відомо, що постраждалий отримав значні травми голови та кінцівок. За кермом автівки був депутат Вінницької обласної ради.

На трасі Житомир – Могилів-Подільський біля села Медвеже Вушко Вінницького району ввечері 2 листопада автомобіль Toyota Corolla збив пішохода, який рухався в попутному із іномаркою напрямку. Постраждалий отримав значні травми голови та кінцівок. За кермом автівки був депутат Вінницької обласної ради.

У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області підтвердили Na Парижі інформацію щодо ДТП, а також зазначили, що пішохода госпіталізовано до лікарні швидкої допомоги. У чоловіка діагностовано черепно-мозкову травму, струс головного мозку, а також пошкодження гомілкової частини ноги.

У поліції також не спростували відомості, що керував іномаркою депутат облради Володимир Крисько -  гoлoва пoстійнoї кoмісії з питaнь oхoрoни нaвкoлишньoгo прирoднoгo середoвищa, екoлoгічнoї безпеки тa рaціoнaльнoгo викoристaння надр. Нагадаємо, що на початку вересня його затримали на отриманні хабара в службовому кабінеті в управлінні водних ресурсів. Розслідування кримінального провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, продовжується. Чоловіка  відсторонено від займаної посади в управлінні.

Щодо ДТП, то за цим фактам в ЄРДР внесені відомості за частиною 3 статті 286 КК України (порушення правил дорожнього руху).

 

Антон Булгаков

3 листопада, 2017