Біля Вежі у Вінниці КОРД затримав двох підозрюваних у нічному погромі в «Європі» (ФОТО)

Новини Вінниці / Біля Вежі у Вінниці КОРД затримав двох підозрюваних у нічному погромі в «Європі» (ФОТО)

У центрі Вінниці – на території кав’ярні у площі Європейської - 17 серпня правоохоронці затримали двох відомих в окремих колах людей. У поліції вказують, що у місті їх більше знають, як «Самвел Московський» та «Диня». Вінничан підозрюють у вчиненні хуліганських дій вночі в ресторані «Європа», що належить підприємцю Самвелу Єгояну.

У центрі Вінниці – на території кав’ярні на площі Європейській - 17 серпня правоохоронці затримали двох відомих в окремих колах людей. Очевидці вказують, що у місті їх більше знають, як «Самвел Московський» та «Диня». Вінничан підозрюють у вчиненні хуліганських дій вночі в ресторані «Європа», що належить підприємцю Самвелу Єгояну.

Як написав NaПарижі, ці чоловіки вчинили бійку в ресторані, погрожували присутнім зброєю, потрощили меблі та здійснили опір поліцейським, які приїхали на виклик.

Вночі затримати вінничан не вдалося, тому вдень їх «знайшли» у середмісті. Аби вдягнути кайданки залучалися працівники кримінальної поліції та бійці КОРДУ.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, двоє неодноразово судимих осіб спровокували конфлікт з адміністрацією закладу, нанесли тілесні ушкодження 22-річному охоронцю та погрожували присутнім зброєю. Наразі їх затримано в процесуальному порядку.

Новини Вінниці / Біля Вежі у Вінниці КОРД затримав двох підозрюваних у нічному погромі в «Європі» (ФОТО) Новини Вінниці / Біля Вежі у Вінниці КОРД затримав двох підозрюваних у нічному погромі в «Європі» (ФОТО)
Макс Мельник

17 серпня, 2020