Біля маєтку російського пропагандиста Кисельова у Криму спалили автівки

Новини Вінниці / Біля маєтку російського пропагандиста Кисельова у Криму спалили автівки

Сьогодні, 17 вересня, вночі невідомий підпалив два автомобілі на вулиці біля будинку голови агентства «Росія сьогодні», топ-пропагандиста Кремля Дмитра Кисельова у кримському Коктебелі.

Про це повідомляє Telegram-канал «Осторожно, новости» з посиланням на власні джерела. Деякі російські видання лише переповідають новини. Проте офіційної інформації щодо підпали від окупаційного режиму не надходило.

«Поліція вважає, що нападник підпалював саме авто журналіста, — вказують автори посту. — Вже до ранку сюди приїхало керівництво регіональної поліції, місцеві силовики почали шукати палія. За попередніми даними, це чоловік, який прийшов на місце у медичній масці та бахілах. Наразі співробітники поліції вивчають камери спостереження, а також обходять місцеві аптеки та магазини, намагаючись знайти покупців товарів, які злочинець використав для приховування своєї особи».

Зазначимо, про те, що один з рупорів Кремля влаштував «гніздечко» на скелі, стало відомо ще у 2015-му. Місцеві мешканці розповідали про гендиректора «Росії сьогодні», а також про те, що Кисельов не спілкується з кримчанами.

А 2018 року у Феодосії вилучили весь тираж газети «Місто24», в якій вийшла стаття про віллу Кисельова. До цього ЗМІ повідомляли, що будинок ведучого в Криму коштує трохи менше 200 мільйонів рублів.

Олег Верлан

17 вересня, 2022