Безглузде викрадення: на Вінниччині затримали рецидивіста на чужому мопеді

Новини Вінниці / Безглузде викрадення: на Вінниччині затримали рецидивіста на чужому мопеді

Правоохоронці у 7-тисячному Тростянці Вінницької області 15 липня затримали 27-річного раніше судимого чоловіка, який райцентром роз’їжджав на викраденому нещодавно у односельця мопеді. Зловмиснику світить черговий термін ув’язнення.

Правоохоронці у 7-тисячному Тростянці Вінницької області 15 липня затримали 27-річного раніше судимого чоловіка, який райцентром роз’їжджав на викраденому нещодавно в односельця мопеді. Зловмиснику "світить" черговий термін ув’язнення.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернувся мешканець селища із заявою по викрадення мопеда «Дельта». Власник залишив транспортний засіб на подвір'ї з ключами у замку запалення.

Незабаром у райцентрі поліцейські помітили чоловіка, який їхав на мопеді, схожому на викрадений. Його затримали. І той не став заперечувати причетність до злочину.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Макс Мельник

16 липня, 2020