Без прав та під канабісом по Соборній: патрульні зупинили у центрі Вінниці «дивного» водія

Новини Вінниці / Без прав та під канабісом по Соборній: патрульні зупинили у центрі Вінниці «дивного» водія

Ввечері 1 червня вінницькі патрульні на вулиці Соборній зупинили автомобіль ВАЗ 21063, що порушив ПДР. Подальші події викликали навіть в інспекторів.

Ввечері 1 червня вінницькі патрульні на вулиці Соборній зупинили автомобіль ВАЗ 21063, що порушив ПДР. Подальші події викликали подив навіть в інспекторів.

Як зазначають у патрульній поліції, зупинили водія близько 21.00. Під час перевірки документів з'ясувалось, що керманич не має посвідчення водія. Спілкуючись із порушником, інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння.

Чоловік не заперечував огляд у нарколога, а той підтвердив в організмі водія наявність речовин з канабісу.

На 22-річного кермувальника автомобіля ВАЗ патрульні склали протокол за ст. 130 (керування в стані наркотичного сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП, а транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

Новини Вінниці / Без прав та під канабісом по Соборній: патрульні зупинили у центрі Вінниці «дивного» водіяНовини Вінниці / Без прав та під канабісом по Соборній: патрульні зупинили у центрі Вінниці «дивного» водія
Макс Мельник

3 червня, 2020